FGSZRBPKP APP

Archívum

2018. október 1-től hatályos Kereskedési Platform Szabályzat

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a 10103/2018 számú határozatával  jóváhagyta az FGSZ Kereskedési Platform Kft. által 2018. október 1-jétől üzemeltetendő Kereskedési Platform Működési Szabályzatát.

A leendő KP-tagoknak a Kereskedési Platform Működési Szabályzatának 1. sz. mellékletét képező Tagsági Megállapodást kell megkötni, melynek keretében a 2. sz. melléklet szerinti Általátnos Szerződéses Feltételek is elfogadására kerülnek.

A TAGSÁGI MEGÁLLAPODÁS SZERKESZTHETŐ VERZIÓBAN AZ ALÁBBI LINKEN ÉRHETŐ EL: https://ipnew.rbp.eu/RBP.eu/

A KP tagsághoz szükséges továbbá az FGSZ Zrt. 2018.10.01-től hatályos Üzletszabályzatának 4.8. mellékletét képező Szerződés a kiegyensúlyozó földgáz elszámolására a kereskedési platform(ok)on tag rendszerhasználó részére ,valamint a KELERcsoport szerződéseink megkötése.

2017. október 1-től hatályos Kereskedési Platform Szabályzat

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a 4899/2017. számú határozatával jóváhagyta az FGSZ Kereskedési Platform Kft. által 2017. október 1-jétől üzemeltetendő Kereskedési Platform Működési Szabályzatát.

A leendő KP-tagoknak a Kereskedési Platform Működési Szabályzatának 1. sz. mellékletét képező Tagsági Megállapodást kell megkötni, melynek keretében a 2. sz. melléklet szerinti Általános Szerződéses Feltételek is elfogadására kerülnek.

A Tagsági Megállapodás szerkeszthető verzióban az alábbi linken érhető el:
Tagsági Megállapodás (szerkeszthető)

A KP tagsághoz szükséges továbbá az FGSZ Zrt. 2017.10.01-től hatályos Üzletszabályzatának 4.8. mellékletét képező Szerződés a kiegyensúlyozó földgáz elszámolására a kereskedési platform(ok)on tag rendszerhasználó részére, valamint a KELER csoport szerződéseinek megkötése.